teater mayat

Sunday, July 25, 2004 · Posted in ,

teater mayat

Lokasi=>mini auditorium Muzium Alam Shah, Shah Alam

9.00 pg- Pagi2 dah ada kat muzium untuk siapkan prop, audio n lighting. Kerja exhibition pun kena disiapkan juga. Semuanya bergembira dan bergelak ketawa. Tak habis2 bergambar di sini sana. Kena pula dengan si Er yang gila nak interframe dan Fariza yang mengaku kononnya fotogenik di depan kamera. Yang jadi mangsanya ialah kamera KC Epul dan kamera Ayie yang sampai habis bateri dikerjakan mereka.

4.00 ptg- Kena sembur lagi dengan cik Ijat. Banyak makan belacan la. Lembablah. 'Pelakon2 kerja mereka berlakon jadi jangan nak kacau diorang ni untuk buat kerja2 stage. Masa nilah sepatutnya kru2 lain kena sibuk.' Perli nampak... Pukul 5 baru kitorang start rehearsal sekali lagi.

8.45 mlm-Mayat ditunaikan kepada penonton dengan jayanya. Satu kepuasan yang hanya dapat digambar di dalam gambar-gambar ini.

10.10 mlm-Habis perform aku tengok Cik Ijat senyum sampai ke telinga dan bersalam dengan kami. Barangkali kami dah dapat menunaikan apa yang patut ditunaikan. Dia kena balik JB sebab ada hal kematian.

Kami pula bergembira macam esok takkan mati.

Kelambu: Hari2 esok pun akan bermula seperti biasa...


Powered by Blogger.