Iklan Permintaan (Kalau Tunggu Kirana Entah Bila Mau Muncul)

Tuesday, April 07, 2009 · Posted in

pendekar_mata_satuPendekar Mata Satu. Ya, Siapa ada ini VCD, sila hubungi aku. Kalau dalam bentuk VHS tolong convert-kan. Takkan aku nak pasang kat ketuhar gelombang mikro?

13 Responses to “Iklan Permintaan (Kalau Tunggu Kirana Entah Bila Mau Muncul)”

paiseh said...

waaa... legend citer nih!!
malek noor tengah sedap2 sasa nih.

::.. a t i q a h ..:: said...

Pendekar kundur ke ni?

aie akaike said...

huh. pendekar mata buta sebelah! kalau ko dpt, pas kat aku plak k.

DeeN said...

Aku rasa aku penah tengok dulu. Iyalah, kalo hang penah tengok, sah2 la aku penah tgk jugak. Aku kan 'makan garam' dulu dari hang. Hahaha.. kalo hang dapat aku pon nak jugak hahahahaaaa...

er.. kalo tak salah, belakang malek nor tuh, saleh yaakop kan..

tasikmerah said...

saleh yaakop ke hok belakang tu?

kel@mbu said...

paiseh;
mana nak cari wehh...

atiqah;
pendekar mata satu la. champion saja yang tau cerita ni.

aie;
aku pun tengah cari nih.

deen;
haah. saleh yaacob. rasa-rasa dia ada tak copy cerita nih? heh.

tasikmerah; saleh yaacob le tu. abang jem. sape lagi. hahaha.

Anonymous said...

bro, citer nie mmg dah x tayang kt kabel tivi mahupun astro..

citer nie byk amik pengaruh citer pendekar dari indonesia..

best gler..tema: balas dendam, plot: x pening kepala

aku rasa cuba cari kat kedai vcd yg dah season..hahahaha

kel@mbu said...

era cerita pendekar indonesia memang pernah cetuskan tsunami kat malaysia. kalau tak pun, bagi diri aku sendiri. hikmat terbang dan lawan tenaga batin sambil keluarkan laser daripada tapak tangan memang mengujakan. ini antara filem rare yang aku cuba cari tapi tak jumpa-jumpa. haih.

'ainrahimin said...

dah dapat ke citer ni?nak jugak, kecik2 lu, gile fanatik cite mcm ni...

kel@mbu said...

ain;
tak dapat lagi la.. :(

Anonymous said...

korang kalu nk cite best2 tahun 80-90an bole amik kat aku.org zaman skrg ni mana tau cite2 mcm lakonan badul,malek nor,saleh yaakob dll..selain cite pendekar mata satu ni aku jgk ade cite 'ujang'lakonan malek nor jgk.kalu korg igat lg cite ni mmg syok layan

Anonymous said...

aha..sape2 yg nak cite perawan malam lakonan ziela jalil jd pontianak thn 1988 pon ade ngan aku...ape2 hal contact gua kat avatarsuperhero@yahoo.com

se7en said...

dah ada brader sudah upload cite ni dlm youtube..

Powered by Blogger.