Cara Meningkatkan Populariti Liga M

Tuesday, January 13, 2009 · Posted in

Mentang-mentang Scha cakap nak jadi pembaca berita, terus RTM ambil dia jadi hos rancangan Mawi-Ekin [hello, ini tidak bermakna Kelambu seorang fanatik Mawi ok].

Walaupun aksi Scha memang kayu sebagai hos. Tapi terima kasih kerana tulang pipinya yang tersembul dan kemerah-merahan tu menyelamatkan keadaan. Biasalah, kecantikan memang membutakan.

Cuma aku rasa Scha lebih sesuai jadi hos errmm.. hah.. hos acara sukan! Jadi RTM, tolong ambil Scha jadi komentator Liga Malaysia . Ini akan membantu menaikkan populariti bola sepak tempatan yang kian merudum. Fikir-fikirlah dan selamat beramalll..

scha al-yahya

21 Responses to “Cara Meningkatkan Populariti Liga M”

'ainrahimin said...

lama tak nengok tv,taktau pe y dah berlaku...hurmmmm...ketinggalan dah...

paiseh said...

gua syak lu dah 'apa-apa' ngan minah ni ni....

one love said...

heheheh!

sinis sungguh! hahaha

ayobkelubi said...

hahahahaha.rating Liga naik bukan sebab bola tapi sebab scha.

tapi

eh KEDAH kena hari tu kan?. hahahaha

aie akaike said...

cis. nak kata ko peminat scha la tu.. huh.

chika said...

Scha adalah menarik.
HE HE HE

13may said...

suh dia ganti haji hasbullah awang :D

Amy Z! said...

chooiiii.. :-p

DeeN said...

Tp aku ske gak ler mek tuh berlakon. Selamber jer. Tp jadi pengacara? Ntahla. Tak tgk plak time dia hoskan rancangan tuh. Sebab aku dah boring tgk mawi ngan ekin sanding. Ekekekeee...

Wah, hang minat mek tuh sebab tulang pipi dia ka? ekekeee..

tasikmerah said...

berlakon bulih tahan. mengacara bulih diperbaiki.

:)

cik puan daun said...

scha.. cantik.. suara serak-serak basah.. ahahha

sUe said...

err..ada tgk gak scha mengacara ari tu...
macam mengantuk jek dier..
mawi buat lawak pun die tak gelak..
padan muka mawi..ahahaha!

kel@mbu said...

'ainrahimin;
hehe. takpe. bulih tengok 'awan dania' kat youtube.

paiseh;
mana ada mana ada. hehe. dia tak kenal gua pun.

one love;
:)

ayobkelubi;
kalau astro boleh invite entah siapa2 minah jadi hos sukan. tak salah rtm pun mcm tu juga. komersiallah sikit liga M tu.

kedah kalah rilek2 dulu. awal lagi. heheh.

aie_akaike;
satu negeri tu beb. mestilah minat. haha!

chika;
hehe. menarik dan da boom.

13may;
serius rating rtm naik.

AmyZ;
:D

DeeN;
hahaha! entah.

tasikmerah;
:)

cikpuandaun;
dia cantik plus eksotik.

sUe;
hahaha. betul. dia macam tak peduli pun apa yang mawi-ekin cakap. janji setel apa yang tulis dalam skrip tu.

kobenteri said...

aku tgk dia ni mcm syok sendiri je masa jd hos. mungkin rancangan kanak2 lebih sesuai sblm jd hos rancangan yg berat2 skit

kel@mbu said...

kobenteri;
hmm.. buat permulaan dia boleh jadi hos rancangan disney kot. :)

ainunl.muaiyanah said...

walaupun en kelambu bukan peminat fanatik mawi tetapi en kelambu peminat scha kan..

kan

kan

jarul said...

sesungguhnye kebenaran itu terlalu menyakitkan utk ditelan..perkara baik usah disorok..ngaku jer kalau suker ngn cheekbone scha tue..

kel@mbu said...

ainun;
ha ha. nampak sangat ke minatnya tuh? hehe :D

jarul;
masalahnya sape yang menggelupur tengok scha depan tivi hari tu?

Kizzy TF said...

wey obvious sgtla kau ni minat kat Scha!

kel@mbu said...

kizzy tf;
minat seseorang bukanlah satu dosa kan.

intelligence said...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
handmade jewelry

Powered by Blogger.