5 Fakta Manchester United Lawan Malaysia

Monday, July 20, 2009 · Posted in

Fakta rahsia perlawanan persahabatan Manchester United lawan Malaysia.

1. Ferguson cakap kualiti padang Bukit Jalil bertaraf Piala Dunia. Beliau sedang berkira-kira mendapatkan sampel rumput untuk dibawa balik ke Old Trafford.
2. 1,000 fanatik United parah selepas masing-masing berebut baju Nani.
3. Van der Sar baling baju ke muka Amri Yahyah semasa tamat perlawanan.
4. Ben Foster cirit birit makan nasi kandar mamak Mohsein.
5. United minta lepak sampai Rabu ni sebab tak puas nak shopping kat butik al-Ikhsan.

15 Responses to “5 Fakta Manchester United Lawan Malaysia”

Acik Aminbakish said...

haha...

Al-Kaput said...

uhuh..

CAHAYA MATA said...

kihh..kihhh..kihhh...

tambah la lagi... ;-p

Amy Z! said...

Amri Yahya mintak kenaikan gaji, pangkat, rumah, kereta, sbb dpt bolos goal MU.
Haha.

Danielle_Corleone said...

Lepak di dua kedai selepas menyedari kedai yang pertama tidak menyediakan perkhidmatan televisyen satelit langganan bulanan untuk kita sama-sama menyaksikan kehangatan petang itu. :-p

ini fakta rahsia dalam rahsia.

tapai said...

Fakta tambahan, Amri Yahya dianugerahkan dengan pangkat Datuk.

Bb said...

Kelab "gergasi baru", Manchester City telah menyatakan minat mereka untuk mendapatkan khidmat Amri Yahyah dan bersedia utk membayar yuran perpindahan sebanyak 50juta pound sterling dan menawarkan gaji 150,000 pound sterling seminggu bagi menarik minat pemain tersebut bermain utk kelab mereka - Sumber tak bernama. ;P

fird said...

encik,

kelakar sungguh ini. mintak izin nak copy buh dlm fesbuk

nur'ain said...

haha auta

sUe said...

haha...
tingginya imaginasi kamu...=P

Anonymous said...

Tambah sket lagi:

Sir Alex Ferguson merayu kepada Rajagopal, untuk meminjamkan Amri Yahyah, sebagai tukaran Michale Owen, menyebabkan Owen berang dengan tindakan pengurusnya.Dan mengikut dari sumber pengurusan MU, jika diberi peluang Sir Alex Ferguson mahu membuat tukaran besar2an yang mana akan ditinggalkan semua player MU dan membawa pulang semua skuad Harimau Malaya yg kini diberi nama sebagai "Harimau Berantai" oleh Sir Alex Ferguson itu sendiri.

Bb said...

Zinadine Zidane mengeluarkan kenyataan berikut selepas menyaksikan perlawanan bola sepak antara Manchester United dan Malaysia XI secara langsung di rumahnya :

"Maleysie Bull-ih! Rom-back FAM! Bee-yar ow-rang yang tahue sue-kan bowla saja urus persatuwan bowla.." (Malaysia Boleh! Rombak FAM! Biar orang yg tahu sukan bola sepak sahaja yang menguruskan persatuan.)

Sumber dalaman FAM menyatakan pihak atasan FAM amat berang dengan kenyataan tersebut dan ingin menyaman bekas pemain Terbaik Dunia itu atas kenyataan beliau yang terlalu telus. Jumlah saman tidak dapat dipastikan.

Sumber AUTA ;p

DeeN said...

Aku suka yg nombor 5 tuh. Belilah Barangan Buatan Malaysia! Heheh!

Pipiyapong said...

Ben Foster gua dengar cerita nak main dengan Selangor.

aie akaike said...

MU bg dua gol kat malaysia. depa takut kene bom.

Powered by Blogger.