Cerita Kedai Kopi Ditemani Teh O Ais

Monday, October 19, 2009 · Posted in

Turun Pelita. Sembang pung pang pung pang. Mukadimah, bincang pasal konvoi pergi kenduri kahwin melebihi dua marhalah. Lepas tu kutuk mamat Fairlady sebab drag tayar tak tentu hala depan orang ramai. Tetiba melompat bab nak beli rokok gulung sebab harga rokok naik. Sambil tu sempat kongsi pengalaman duduk rumah flat-lif-satu-saja-tapi makcik-makcik buat kenduri depan lif sampai kau kena panjat tangga tingkat 15. Lepas tu sembang pasal bini dan anak. Yang bujang tadah telinga sambil tengok Manchester United lawan Bolton dan gigit straw. Kemudian, masuk bab main game Mafia Wars dalam Facebook. Awek melintas semua berhenti berehat seketika sambil pesan ais kosong. Penutup, masuk topik dajal turun ke bumi dan mahu melakukan onar, hari kiamat dan cerita pasal tafsir Quran.


Minggu depan mesti keluar cerita pasal formula matematik baru mau lawan sama itu Adi Putra.

7 Responses to “Cerita Kedai Kopi Ditemani Teh O Ais”

myshana said...

haha..sembang mengalahkan perempuan.

Ledeysecret said...

slm,
hehe..nice.

blackpurple @ jowopinter said...

Tahniah sebab tidak ada cerita politik.

CAHAYA MATA said...

hehehe..
syok nya dpt borak2 ringan-berat-ringan-berat begitu..

sekali sekala.. :)

DeeN said...

Sembang kedai kopi!

Hahahaha...!

dugongsenyum said...

jom ahmad bistro

yna aizat said...

oooo..ni la isi2 yg dak2 laki borak time lepak ek..bru tau..bezanye ngn org pompuan.hehe~

Powered by Blogger.