Segalanya Cinta

Monday, February 02, 2009 · Posted in

Lepak dengan brader Doni. Dia tanya aku pandai buat web site ke tak. Pandailah juga, jawab aku sambil sengih-sengih dan kemam roti sardin.

Dunia siber ni banyak boleh buat duit. Jadi sekarang ni aku memang tengah banyak idea. Kalau kau serius aku memang sanggup nak labur, kata brader Doni.

Tidakku sangka brader Doni berjiwa niaga. Bagi merancakkan lagi perbualan aku tanya dia,

Web site apa tu bang? Macam dasat je.

Brader Doni jawab, mengikut pemantauan aku setakat ni belum ada lagi web site pasal CINTAAA...
.
.
.
Tiba-tiba jam berhenti. Daun berguguran. Gerimis turun sedikit-sedikit.

23 Responses to “Segalanya Cinta”

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

debu2 halus terbang jauh di bawa angin.
burung2 berkicau sedih.
dunia seolah berhenti.

boleh buat sajak ok?

zyedz said...

cheh...

nampaknya proses R&D brader Doni masih perlu diteruskan,

semoga brader Doni dapat sambung memantau ;)

AtiRa RusLan said...

tersentak baca entry ni.

demmmm nya!

paiseh said...

whoaa... memang komersil idea tuh..

ainunl.muaiyanah said...

kepada Brader Doni , soal cinta merupakan perkara taboo untuk en kelambu

sekian..

Amy Z! said...

Peh.. Boleh buat bines. Boleh~ Haha.

sUe said...

adoih, part akhir itu syahdu la plak...haha.
ada seseorg ckp,kalau tulis pasal cinta memang boleh jual.
sungguh otak niaga betul itu brader doni. :P

fafarafa said...

takkan takleh kot???

borang nikah pun ko dh download kann.



ding ding ding...

kel@mbu said...

cabincrew;
wah. bagus-bagus.

zyedz;
haha.

atira;
tersentak? brilian sangat ke idea brader doni tu? hehe.

paiseh;
hahaha! :)

ainun;
eh. siapa cakap cinta itu tabu? :)

amyz;
tak taulah web site cinta apa yang dia nak buat tu. hihihi.

sue;
walaupun disebut berulang kali agak memualkan. tapi, cinta memang barang pelaris nombor satu. kot.

fafarafa;
perghh.. pedih pedih..

ayobkelubi said...

ok apa?

ko pun dah donlod borang nikah JAIS tu?. hahaha.

brader doni bijak baca isi hati ko.

jarul said...

business website..? ke laut jwbnye..ape kes website CINTA. Aku rsa byk jer website CINTA aka Rahsia Rumah Tangga..eh..bukan cinta ke?

tasikmerah said...

berapa hengget nak beli cinta tu?

;)


.

msyakiro said...

sabar bro.... "cinta" sesyahdu sebutannya.

one love said...

saya boleh bayangkan scene ini!

heheheheh cute dan kelakar tapi bermakna!

:)

'ainrahimin said...

cinta?dari persepsi apakah ia ek?gembira atau kecewa?hurmmmm....betullah, terasa jam berenti lak...tgk daun, byk y gugur...hujan mula mengalir...

kingbinjai said...

ha ha ha woi woi kalau jadi aku nak join! boleh aku jual sajak sajak cintun aku, amacam?

sis said...

ni mesti kes 'tersentap ' nie...
hikhik...

Eli said...

punya la ramai org komen.sampai takde idea nk kata apa dah:p

@diE said...

~ tang wat bende ni nk kena rajin. mslhnye ko rajin ke nk wt jenis cam ni? hahaha...
~ kalo ko nk wat pun isu pertm yg ak leh cdgkn ialah isu mncri cinta. haa.. tu kena ngn azam ko taun ni tu. hahaha..
~ dan yg pasti ak tau xkan kemana, ke laut perginya. hahahahha..... =p

DeeN said...

Pergh!!
Sentap sungguh!
Hehehe!

aie akaike said...

gempak tul idea brader doni. apa kata kau?

oh_daNia said...

kelambu .... wat la puisi cintaaaa ...muehehehehe

kel@mbu said...

ayobkelubi;
doni si dukun cinta!

jarul;
cinta is love. bukan setakat make love jar. hahaha!

tasikmerah;
aiseh. sebut harga tak siap lagi.

msyakiro;
haha!

onelove;
haha!

'ain;
tak kisahlah cinta gembira ke atau cinta kecewa ke. momen memang terasa berhenti. heh.

king;
antara idea brader doni ialah user boleh minta puisi cinta untuk dihantar kat gf/bf dan admin akan karang secara fresh dan hantar. perghh, juta-juta punya bisnes ni.

sis;
:)

eli;
provokatif jugak entri cinta-cinta ni.

adie;
nak buat web site tu kena bagi kat pakar cinta. jar misalnya. haha!

deen;
haha!

aie;
layan ja. takde keputusan muktamad pun. hehe.

dania;
idea dah makin tepu dah. hehe.

Powered by Blogger.