exam i & exam ii

Friday, May 27, 2005 · Posted in

EXAM I

En. Mohamad,

Saya tahu saya kurang memberi perhatian di dalam kelas. Saya selalu main Internet. Jarul pun selalu juga. Ayie pun. Budak-budak lain pun sama. Al-maklumlah free access lab di U***** dah lama bungkus sebab masalah birokrasi. Jadi terpaksalah kami main Internet dalam kelas untuk menjimatkan wang. Kami bukan buat apa pun. Kami baca berita, download lagu, software dan up-date blog. Kami minta maaf. Kami berjanji akan mengulangkaji subjek Data Structure dan dapat keputusan yang bagus pada exam nanti.

En. Mohamad memang baikkan. Dia juga seorang yang kacak!


Hi, Miss Kim.

If you visit here i juz wanna say thanks. Thanks for your teaching. Thanks for your lesson and thanks for everything. Miss, you are so beauty. I'm very sure that i didn't have the best lecturer before I meet you. Err.., I thinks it's not too late if you give me extra mark for final exam. Hee..

Kelambu: Chewah, bodek nampak.. :)EXAM II

Selamat mengambil peperiksaan akhir semester untuk para mahasiswa dan mahasiswi U*****. Jangan lupa bawa kad matriks dan slip peperiksaan.

Lagi satu jangan lupa pula bawa sweater. Kalau tak kau akan rasa macam ambil ujian dalam peti ais. Pankreas beku, serebrum beku, bronkiol beku, salur arteri beku, pundi kencing cair. Pendek kata semua boleh beku di dewan peperiksaan. Bila dah habis jawab, badan dah boleh dimesin dan buat ABC super special! Nyam nyam!

Kelambu: Kena potong rambutLIVERPOOL MENANG

Liverpool menang.

Sebelum Liverpool dapat menyamakan kedudukan Ayie dah masuk bilik tidur. Dia kecewa sangat-sangat. Dia letak tangan ke dahi. Mungkin dia menahan sebak.

Tidak lama selepas tu Adie kejutkan dia. Wei, bangun. Kau bukannya boleh tidur pun. Liverpool dah seri!

Pagi esok aku cakap kat Ayie. Ayie, Liverpool seri sebab kau tak tengok. Kalau kau tengok Liverpool kalah.

Ayie tetap sengih-sengih sambil membaca akhbar Kosmo yang dibeli Jarul.

Powered by Blogger.