Hikmat Menyatupadukan Sel-Sel

Monday, June 15, 2009 · Posted in

Internet surfing. Cuba cari cara fisio terbaik untuk proses pemulihan pantas. Kalaulah aku boleh dapatkan mesin pengimejan ultrabunyi, mungkin proses pemulihan jadi lebih fokus dan cepat. Tapi rasanya tak berbaloi habiskan duit semata-mata nak beli mesin tu. Baik aku beli Newcastle United.

Hari ni sudah boleh bawa kereta. Sakit memang sakit. Tambahan lagi semasa aku gunakan kuasa menolak untuk gerakkan gear. Berlaku beberapa renjatan elektrik di sekitar pergelangan tangan. Aku tahan saja sambil mengaktifkan hikmat menahan sakit peringkat ketiga. Walaupun tangan menggigil selepas selesai sesi pemanduan, tetapi hasilnya memberangsangkan.

Hmm, berkesan juga teknik fisioterapi hasil 'internet surfing' ni:

9 Responses to “Hikmat Menyatupadukan Sel-Sel”

Eliana said...

tgk sign language ni teringat final year project saya:)

ainunl.muaiyanah said...

wah nak praktikkan lah begini.

nur'ain said...

wah. saya terer yang ini!
hehe

adeqq said...

masih menanti kisah zaman unisel.. eheheh...

Danielle_Corleone said...

ini apa?

kingbinjai said...

ha ha

DeeN said...

Sila tingkatkan hikmat2 yg berkaitan utk kesan yg lebih power!

Oooo... kalo pakai teknik fisioterapi camtuh, mmg berkesan yer? Hmm... boleh diusulkan neh.

kuIna LadyInRed said...

gerakkan jari jemari di atas keyboard lah...

tasikmerah said...

kamu patah tangan ye....

Powered by Blogger.