10 Responses to “Ini Baru Betul-Betul Passion!!”

ainunL muaiyanah said...

wah.. hitamnya blog. tapi kenapa mesti dua hari..? ni mesti kes malas nak update entri ni.. hihi

tapi idea kamu ini mmg bernas lah

meza said...

cayalah.
sy menyahut cabaran itu.
skali-skali bkendel lait dinner, ok jugak.
hehe.

;)

DeeN said...

Erk! Aku teraba2 mencari ruangan komen. Nyaris berlanggar dengan dinding api (yg dah malap apinya). Aku ingat ko tak bayar bil. Memang spirit of darkness sungguh. Hahahaaa...

aie akaike said...

ni kes tak bayar bil lektrik ni. ceh!

sepatumerah said...

Puas refresh2 page.... Kenapalah tak kuar apaper selain lilin nan sebatang. Rupernyer......... Hmmmm, bijok mu!

mohadi said...

hp ko xmo bergelap 48jam gk ke? hehehe... =p

adie said...

lame tul berkempen. sib baik kat blog je, kalo kat rumah sure kijenye tido saja. hahaha..

sdgkan ayie kat rumah tu xsmpai sejam dah bising nk buka lampu ni kan pula engko. tp ko ne tau, almklumlah kije kan. hehehe.. =p

Anonymous said...

tapi iklan bercahaya

blackpurple @ jowopinter said...

Mweraba-raba aku mengomen. Hehehe!

Amy Z! said...

golap ehh aii.. sib baik ada lampu suluh..

Powered by Blogger.