yang ku kata sayang 3

Thursday, July 19, 2007 · Posted in

-YANG KU KATA SAYANG 3- Shida perempuan cantik. Bertudung. Rambutnya panjang lurus. Dia ada lihat gambar Shida tak bertudung di MySpace. Bulu matanya melentik original tanpa maskara. Kulitnya putih macam apam. Betis bunting padi licin tak berbulu. Yang penting sekali Shida seksi. Joned pun ada cakap Shida seksi. Sebab buah dada Shida mengkal membengkak. Tertonjol-tonjol. Walaupun bertudung tapi nampak jelas di mata Jeri tudungnya tersentak ke depan. Kata Joned juga, perempuan cantik selalunya sedang-sedang atau muat-muat tangan saja. Tapi Jeri untung. Dapat awek cantik yang punya buah dada mengkal membengkak.

Tapi Jeri tak pernah ambil kesempatan. Sebab dia sayang Shida sangat-sangat. Gila-gila. Kata Rono, kawan Jeri yang alim tetapi gemar menonton filem lucah ringan-ringan atau 3 bintang, kalau kita betul-betul cintakan seseorang kita takkan sampai hati buat yang tak elok pada dia. Jeri pegang kata-kata Rono.

Shida manja juga. Sedikit getik. Gelaknya sedikit mengilai tapi nampak comel sebab Shida akan cakap ‘upss, sorryyyy..’ apabila dia sedar ketawanya sedikit keterlaluan. Shida baik dan sopan budi bicara. Dia pandai memasak. Bila Jeri rasa susah hati Shida konsultan hatinya. Shida akan bagi nasihat macam-macam. Shida akan buat lawak. Dan dia rasa terhibur. Dia rasa bahagia. Dia dapat tidur lena dan termimpi-mimpi Shida datang dengan baju tidur satin warna merah jambu polos. Shida akan baring atas dada Jeri sambil menghembus lembut ke dalam mata. Sambil itu jari-jari Shida akan mengetik-ngetik pipi Jeri lagak seperti pemuzik piano. Kemudian perlahan-lahan Shida tanggalkan baju tidur satin warna merah jambu polos itu dari tubuhnya. Jeri rasa indikator jantungnya bagaikan mahu pecah tatkala melihat buah-buah ranum memerah kepunyaan Shida yang mengkal membengkak dan subur itu. Memberahikan.

Dan seperti selalu Jeri rasa macam nak menjerkah apabila suara mak akan memanggil-manggil suruh dia sembahyang Subuh.

[bersambung..]

Powered by Blogger.