cinta hati khurafat saya

Wednesday, December 17, 2008 · Posted in

CINTA HATI KHURAFAT SAYA

Antara hobi aku ialah baca horoskop. Walaupun aku rasa orang yang tulis horoskop tu reka-reka sendiri sesuka jiwa dia, tapi entah apa neraka aku mesti mau baca horoskop bila nampak ramalan-ramalan khurafat tu.

-When Leo and Sagittarius join together in a love match, the result is often fireworks!-
.
.
Hello.
Tapi tak adalah sampai aku beli majalah Remaja atau paper The Star semata-mata nak baca horoskop ok.
.
.
Err.. Ada awek Leo baca blog ni tak?

5 Responses to “cinta hati khurafat saya”

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

nah,ambik nih!

best relationship matches:

Gemini Since both of you are prone to “sample” partners in life the intensity may initially be there but it may not last.

Aries and Leo Both of these fire signs are compatible with you because of their innate understanding of your passions and interests.


worst relationship matches:

Taurus Too possessive, and who would want to limit your freedom

Cancer Too rooted in family stability for your tastes

Virgo Too critical of you, and your pride will not stand for that

Scorpio Although physically compatible, there is too much distrust and competition for dominance on both sides

Capricorn Too pessimistic for you


saya tahu kamu suka benda2 kurafat ni.nah pergi sini terus.

http://fantasyworld.wordpress.com/

kel@mbu said...

cabincrew;
hahaha. sape yang betul-betul suka sebenarnya ni. heh.

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

tapi saya tahu kamu bukak blog tu kan..

Anonymous said...

hi
sy gds leo.
jom bekenalan.
haha

Militiæ Deus said...

Too bad for you man I'm a dude. (leo)

haha

Powered by Blogger.