Salah Faham Ketika Memesan Menu Makanan di Malam Itu

Thursday, February 19, 2009 · Posted in

Lepak Saiful.
Badin order nasi putih, sup kosong, telur bungkus.
Yang sampai nasi putih, sup kosong yang dibungkus dalam plastik.
Telurnya hilang. Bungkus pula yang tertinggal.
Nasib baik aku order dalam Bahasa Inggeris. Lalala.

15 Responses to “Salah Faham Ketika Memesan Menu Makanan di Malam Itu”

paiseh said...

masing2 dah ada telur... barangkali gitu dipikirnya. hahahahaa..!!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahaha...

kelakar lak komen paiseh...

kih3...

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

tukang amik oder tu baru start kerja ke?sure orang myanmar.

ainunl.muaiyanah said...

Jadi kalau pi mana2 kenalah order dalam bi ni?

Aish~
susah ni

KT800 said...

cek guna la bahsa siem. Urdu ka. Jakwa ke. lah utagha ni kita kena guna loghat Padang Sanai.

MENU:
A serbat satu, ghoti canaa paklah satu, kuah bagi bah.

Jom join nanti. kah kih, kih.

sUe said...

habis tu apa yg badin lakukan?
*tanya dengan penuh suspen*

tasikmerah said...

telur yang dibungkus tak elok utk kesihatan ok. hahahaha...


;)

A t i Q a h said...

adeh2. baca entri ni gelak tiga harkat. baca komen paiseh jadi tambah 6 harkat. hahaahahaa

Eli said...

hahahahah

DeeN said...

Er ... sekali sound trable ler!
Kalo aku, dah lama sup tuh aku siram kat pala dia (er..aku buat dlm mimpi la). Ekekekeee...!!

zai_pj said...

hehehe..lawak..lawak

Princess Liyana said...

hi hi hi..cian dia. nk mkn apa gitu..ha ha ha

kel@mbu said...

paiseh;
hahaha!

gadis kampung/bandar;
komen berbaur lucah memang baca orang suka. haha!

cabincrew;
macam bangla saja.

ainun;
lingua franca hari ni kan. huhu..

kt800
order serbat kat sini lagi la tak faham.

sue;
jenuh explain. last-last baru dia faham.

tasikmerah;
semua telur secara semula jadinya dibungkus. hahaha!

atiqah;
hahaha!

eli;
:)

deen;
hahahah!

zai;
:)

liyana;
makan nasi berkuah suplah jawabnya. tapi takpe. dapat jugak telur bungkusnya tu.

umar_skyscooter said...

Aslkm,salam ziarah.erm nice blog.erm nak jmput tuan rumah atau sesape je ke blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,,,jgn lupe linkkan blog ni yer,ok thanks n bye

kel@mbu said...

umar;
:)

Powered by Blogger.