Kita yang Tanpa Komunikasi

Friday, January 30, 2009 · Posted in

Balik kampung. Sehelai sepinggang. Bawa balik henfon. Dompet. Cukup.

Oh terlupa charger. Tapi tak kisah pun. Sesekali lari jauh dari dunia komunikasi memang menenangkan.

13 Responses to “Kita yang Tanpa Komunikasi”

aie akaike said...

ye le tu. alasan tertinggal charger. hahah.

fafarafa said...

bole ke hidup tanpa henpon???

Eli said...

takpe..kite faham:p

MeSober said...

tanpa henfon utk seminggu agak mengujakan.

;)

zarul said...

xkesah ah tingal charger..jgn ssah2 plak nk crik telefon awam, balik jalan kaki jer malam nanti..wahahaha..

~flyo~ said...

Alasan takut ah long kejar ek?

kel@mbu said...

aie;
hahaha. kaber kaber.

fafarafa;
setakat tiga hari ok lagi. kot.

Eli;
erkk. paham ke. hehe.

MeSober;
hidup mengujakan atau penuh huru hara?

Zarul;
tak heran pun.

flyo;
ah long kejar pun tak dapat apa.

'ainrahimin said...

bila dlm sesuatu keadaan, rasa mcm ada henpon pun tak bawa kebaikan...baik buang je...

kel@mbu said...

'ain;
dibuang sayang woo. bila rosak boleh kot dibuang. heh.

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

time tu kalau kamu pakai motorola tapi jumpa charger nokia sure rasa bengang gila.kan?

kel@mbu said...

cabincrew;
rasa bengang dan bangang kot. :P

sis said...

memang terkadang tenang bila sesekali lari dari jaluran telekomunikasi...hilang cacamarba..SEKETIKA la..hehehe...

kel@mbu said...

sis;
:)

Powered by Blogger.