Spekulasi Hujung Minggu

Friday, January 30, 2009 · Posted in

Pergghh. Tiga hari tak on PC kat Rumah Puaka. Rindu membeban.

Setiap kali nak on PC power ni, aku mesti tekan F1. Aku pun tak tau apa masalah PC aku ni. Jenuh juga aku godek-godek. Tapi mission failed.

Tapi sebenarnya. Itu bukanlah masalah besar pun yang aku nak ceritakan.

Masalahnya sekarang, ni siapa yang save borang nikah JAIS kat dekstop PC aku ni? Memang mencetuskan spekulasi!

Ok. Aku nak mulakan siasatan sekarang..

20 Responses to “Spekulasi Hujung Minggu”

amirahsyuhada said...

oooo..mungkin aku terpinjam pc ko tadi...

sUe said...

wah,misteri betul.
boleh suruh horatio dtg menyiasat sama nih.
:P

aie akaike said...

tak nak suruh aku bongkar ke? ;p

'ainrahimin said...

dah ada y smpai seru...waaa....=D suke2...

one love said...

hahahahha!

kaler kuning ke kaler biru? the form?
kih kih kih

fafarafa said...

alaaa....cover laa plak.

cakap jelah ko nk kawen :p

msyakiro said...

Klu tekan F1 kekadang disket pc tak detect atau keyboard. dalam banyak kom kenapa kom tu yang dia save. hehehehehe siapa nama isteri?????

A t i Q a h said...

Saya syak anda sendiri yang save semasa dalam keadaan separa sedar. Hahah.

paiseh said...

hahahahaa...! sama hangat dua2 isu nih..

Amiene Rev said...

Dr. Jekil dan Mr. Hyde

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

itu petanda hari nikah kamu makin dekat.kamu dah ada gf belum?

kel@mbu said...

amirah;
ooo. pakai teleport ke menyelinap masuk. heh.

sUe;
horatio belum bangun tidur lagi kot.

aie;
banyak lagi benda yang boleh dibongkarkan. haha.

'ain;
aik. orang lain pula yang suka ni. heh. :P

onelove;
takde kaler. putih saja.

fafarafa;
manusia undercover mestilah cover-cover. haha.

msyakiro;
tekan F1 mmg takda kena mengenai dengan kibod ataupun mouse. penyakit semula jadi. :)

atiqah;
helo. kita tak ambil morfin ok. :)

paiseh;
ini kita panggil isu serampang dua mata.

amienerev;
haha. split personality pulak. haru.

cabincrew;
tunggu cik cabincrew kot. ;)

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

haaaa..ok.ok.jom.saya memang tunggu kamu je nih :D

kel@mbu said...

cabincrew;
hee.. <("<) (>")>

Amy Z! said...

Hahahaha.
Siasat..

Tapi mungkinkah yang empunya pc yang download borang itu tanpa sedar?? Haha.

famia said...

haha.
baling batu.. sembunyi tangan munkin?

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

taknak malu2 ok?nanti salam tok kadi konfiden sikit..saya tunggu tau!

kel@mbu said...

Amyz;
aku pulak yang jadi bahan spekulasi. cet.

famia;
hahaha.

cabincrew;
hehe.. :)

tasikmerah said...

ah... dia yg save buat2 lupa pulak... ha ha.


.

kel@mbu said...

tasikmerah;
sudah. aku pulak jadi punca.

Powered by Blogger.