10 Responses to “Mari Meraikan Obama Dengan Penuh Hip”

ruslina said...

mmm, either a a passionate super impose work atau ada indon dude muka cam obama, mmm,,

Amy Z! said...

Agen AS mungkin yang pegang bendera AS itu. Hahaha.

aie akaike said...

uiks.. sejibik dol!

A t i Q a h said...

Hahah. Sepupu Obama ke ni?

paiseh said...

huhuhu.. gua tak terpedaya.. pandangan ketiga gua nampak dia mcm along spoon. hakhakhakhak.!!

fafarafa said...

mungkin yang di depan sekali. kerana senyumnya mencurigakan.

ekekekekekekek

gerbera said...

Gelak besar hingga menimbulkan tanda tanye orang sekeliling.

* Jangan blog hopping time keje ye.

adeqq said...

elleh.. obama laa sangat..

btw, komen anda diperlukan di entry terbaru saye.. tolong ye.. macehh..

hehehe..

sUe said...

wooo...sebijik tuh...
sib baik tak sama muka mcm yg sorg lagi tu..
kang tak pasal jek kena baling kasut..
hehe.. =P

kel@mbu said...

ruslina;
ayarkk. original obama la. but malaysian citizen. haha.

AmyZ;
hehehe. boleh jadi jugak.

aie akaike;
tivi patut buat pencarian wajah obama. haha.

aTiQah;
anak sedara kot.

paiseh;
adoi. along spoon celah mana? haha!

fafarafa;
SB malaysia. sila ambil perhatian. :P

gerbera;
meraikan obama takpe gelak besar-besar ni.

adeeq;
betullah tu obama. hehehe.

sUe;
kesian juga sape yang muka macam bush tu. isk isk.

Powered by Blogger.